Geçtiğimiz yılın ikinci yarısında ünlü şarkıcı Sıla, dünyanın sayılı cep telefonu üreticisi OPPO reklamları ile ekranlarımızı şenlendirirken reklam çekimlerinde de ünlü fotoğrafçı Emre Ünal ile birlikte çalışmıştı.
Sıla yeni reklam kampanyası çekimlerinde ünlü fotoğrafçı ile yoluna devam ederken yeni reklamların çekilmeye başlamasının ardından reklam televizyon ekranlarında yayınlanırken ülkemizin bir çok şehrinde billboardlarda reklam için çekilen fotoğraflar süslemeye devam ediyor. Sıla’nın bu yılda reklam çekimlerine devam aldığı OPPO’nun “A Serisi 2020” modellerinin tanıtımı için reklamlar tüm hızla yayınlanmaya devam ederken çekilen reklam #SeninYeteneğin” başlığı altında yayınlanmaya başladı. Yeni reklam filmi büyük ilgi görürken özellikle otobüs duraklarında bulunan reklam panolarında Emre Ünal’ın deklanşöründen çıkan müthiş kareler yer almaya başladı.
Emre Ünal’ın yaptığı çekimlerde Sıla’nın makyajını Melis İlkkılıç yaparken Sıla’nın stylingini de Hande Kızıl üstlenmişti.
Emre Ünal ile ilk olarak “GQ Woman of The Year” ödülünü aldığı 2015 yılında çalışmaya başlayan Sıla o günden bu yana tüm fotoğraf çalışmalarında ünlü fotoğrafçı ile çalıştı. Ünlü fotoğrafçı bugüne kadar sayısız ünlü isimle birlikte, büyük markaların ve dergilerin çekimlerine imza atarken Sıla’nın bir çok hayranı ünlü fotoğrafçı tarafından yeni çekilecek kareleri büyük bir heyecanla bekliyor.