Uzun bir süre sahnelere ara veren ve Bodrum konseri ile hayranları ve müzikseverlerle buluşan Sıla’nın dün gece ki konser durağı Altınoluk oldu. Altınoluk konserine kendisini izlemeye gelen hayranlarının ve müzikseverlerin yoğun alkış ve tezahüratları altında sahneye çıkan Sıla örgülü saçları, elbiseleri ve takılarıyla adete bir tanrıça edasında idi.
Geçtiğimiz günlerde çıkardığı yeni EP’si “Meşk” ile gönülleri bir kez daha feth eden Sıla, Kerki – Solfej yaz konserleri serisine Altınoluk’ta devam etti. Sıla konserine başlamadan önce kendisini izlemeye gelen hayranları ve müzikseverlerle sohbet etti. Sıla sohbetinde “ Burası bizim Ege konserlerimizden çok ayrı bir yere sahiptir. Burada her yıl aynı güzellikte karşılanıyoruz ve eminim ki bu gece burada çok güzel dakikalar geçireceğiz” dedi.
PANKART SÜRPRİZİ
Altınoluk konserinde seyircilerin alkış ve tezahüratları hiç dinmediği gibi konserde bir çok pankart açıldı. Açılan pankartlar içinde en ilgi çekeni Sıla’nın yeni albümüne göndermede bulunan “Kavuşursak Meşk, Kavuşamazsak Aşk Olur” pankartı hem Sıla hem konseri izleyenlerin en çok dikkatini çeken pankart oldu. Sıla hayranı olduğu açtığı pankartla belli olan genç bir hayranının pankartında ise çok kısa bir sürede büyük bir beğeni sağlayan “Karanfil” adlı şarkısına gönderme yaparak “Hiç olmazsa yılda bir gün olsun sana sarılabilir miyim?” yazılı pankart Sıla’nın dikkatinden kaçmadı. Sıla pankartı açan hayranını sahneye çağırdığında ise, hayranı sahneye koşarak geldi ve Sıla’ya sarılarak dileğini gerçekleştirmiş oldu.

Altinpusula.com sitesi içeriği tamamen bilgi amaçlı olup magazinsel haberler hakkında güncel hayata dair merak edilen tüm konuları ele alan ve en doğru bilgileri en güncel haliyle okuyucularına ulaştırmayı amaçlayan magazinsel sitesi.
Önceki Gönderi
Sonraki mesaj